Ne poti suna la 0756 28 46 58 si pe

Inchirieri auto - Termeni Si Conditii

[+] 1. Conditii generale


Mașina vă este închiriată în conformitate cu Termenii și Condițiile din Contractul de Închiriere si fisa de predare primire a acestuia Aceștia sunt tipăriți în Contractul de Închiriere, pe verso. Clienții sunt rugați să citească cu atenție contractul și să confirme că sunt de acord cu ceea ce se stipulează în el, prin semnarea acestuia. Clienții trebuie să îndeplinească toate cerințele cerute, inclusiv vârstă, formă de plată, permisul de conducere (cu minim un an de experiență) și un act de identitate valid (buletin sau pașaport, românesc sau străin). Contractul poate fi descarcat si de aici si cele mai frecvente intrebari le gasiti aici.


[+] 2. Ce includ preturile?


Toate prețurile afișate includ kilometrii nelimitați, RCA, rovigneta și taxă de drum, TVA, taxa de livrare și predare în orașele menționate în cursul orelor de program, mașină la schimb în caz de defecțiune, anvelope de iarnă în sezonul rece, CASCO cu CDW.


[+] 3. Varsta clientului


Vârsta minima cerută este de 21 ani. Clientul trebuie să dețină un permis de conducere valid, cu cel puțin un an vechime. Oricare alt șofer adițional trebuie să îndeplinească condiția de vârstă minimă cerută și experiență. Vă rugăm să ne anunțați în avans dacă doriți ca o altă persoană să poată conduce mașina (deoarece trebuie să întocmim asigurarea adițională pentru al doilea șofer).


[+] 4. Rezervarile


Rezervările vor fi confirmate pe grupe de mașini. Toate fotografiile sunt cu titlu de prezentare. În anumite cazuri datorită situațiilor excepționale (furturi, defecțiuni tehnice, prelungiri, accidente, daune, furturi, intarzaieri) ca și orice altă agenție de profil ne rezervăm dreptul de a oferi clientului o mașină dintr-o grupă identică sau superioară, dar la prețul confirmat inițial, deci prețul pentru client va rămâne același. Vă rugăm să notați că nu putem și nu garantăm culoarea, motorizarea si transmisia autoturismului.


[+] 5. Conduita clientului


În cazul în care clientul adresează agenților de vânzări sau de livrări injurii, îi tratează ironic, cu lipsă de respect sau cu un limbaj si/sau atitudine necorespunzatare, ne rezervăm dreptul de a anula în orice moment o rezervare indiferent de stadiul ei, cu returnarea integrală a avansului. Pentru noi fiecare client este deosebit de important și ne dorim un mediu de afaceri onest, corect și transparent.


[+] 6. Disponibilitatea masinii


Mașinile sunt disponibile în orașele menționate în subsolul siteului, dar și în alte orașe, la cerere. Livrarea mașinii la adresa specificată de dvs. este gratuită în orașele cu sedii, iar dacă se dorește returnarea mașinii într-un alt oraș se va percepe o taxa de dislocare stabilită în funcție de locație. În anumite cazuri sau perioade, în funcție de disponibilitatea flotei pe orașul respectiv este posibil ca o mașină să nu fie liberă, motiv pentru care vă sfătuim să vă faceți rezervarea cât mai din timp pentru a bloca mașina respectivă pentru d-voastră.

In cazul in care din diverse motive (dauna, accident, furt, intarzaiere, defectiune) masina nu poate fi oferita, agentia de inchirieri isi rezerva dreptul de a propune un alt autoturism sau de a anula solicitarea. Daca acest autoturism furnizat este refuzat de catre client la livrare, avansul va fi returnat.


[+] 7. Efectuarea platii


Compania noastră acceptă următoarele cărți de credit, debit sau bancomat: Visa, Maestro și Mastercard/Eurocard. Puteți opta și pentru plata cash care poate fi făcută în una dintre următoarele monede: Euro, USD sau RON. În momentul confirmării rezervări se va achita un avans între 20-50 euro în funcție de valoarea comenzii, avans care se scade din suma totală de plată la livrarea mașinii. Chitanța se emite pe loc după plată. Avansul poate fi plătit pe siteul băncii, cu cardul, sau prin transfer bancar. Clientul plătește integral, la semnarea Contractului, închirierea (mașinii și a obiectelor opționale), asigurările obligatorii și opționale și eventualele taxe suplimentare. Daca la data incasarii avansului masina NU mai este libera, avansul se va returna.


[+] 8. Politica de utilizare


Carburantul nu este inclus în preț iar amenzile rutiere cad în sarcina clientului. Mașina va este livrată curată și cu plinul făcut și trebuie returnată în aceleași condiții, fără accesorii sau carburant lipsă.


[+] 9. Garantia


Oferim și serviciul de închirieri auto fără garanție la următoarele prețuri: 25€ per închiriere (atenție nu per zi ci per total închiriere) pentru clienții care revin la noi, și 50€ per închiriere pentru clienții care închiriază pentru prima dată o mașină. De asemenea aveți și opțiunea de a închiria cu garanție returnabila (blocabilă pe card pe durata închirierii sau cash) după cum urmează: 150€ pentru clasa mică și berlină, 250€ pentru clasa premium, 350€ pentru clasa SUV.


[+] 10. Operatiuni in afara orelor de program


Nu percepem taxă suplimentară pentru livrarea / returnarea mașinii la o adresă aflată între limitele punctelor de operare, în cursul orelor de program. Livrarea / returnarea mașinii într-un alt oraș decât orașul de ridicare, se taxează, în funcție de distanța dintre orașe. Se va percepe o taxa unică de 10 € pentru preluare / predare în intervalul orar 07:00-09:00 & 18:00-€“22:00 și o taxa unică de 15 € pentru intervalul orar 22:00-07:00. In anumite cazuri aceste taxe pot fi ZERO - cand nu apar in nota de comanda.


[+] 11. Asigurari


Autoturismele sunt asigurate cu RCA și CASCO cu CDW. Conform Articolului 7 puteți achiziționa și pachetul SCDW - răspundere ZERO sau asigurare fără franșiză. Asigurarea SCDW nu acoperă cazurile nedeclarate la poliție, și i se pot aplica excluderi suplimentare (șofer sub influența băuturilor alcoolice, daune la interior / lichide vărsate, daune cauzate de ignoranța șoferului precum mersul pe jantă, folosirea de benzină în loc de motorină sau invers). Asigurarea în caz de accident și Asigurarea împotrivă furtului sunt valabile doar în România. Va rugăm să rețineți că în nefericitul caz al unui accident trebuie anunțată imediat cea mai apropiată Circa de Poliție și întocmit un proces verbal sau un formular de Constatare Amiabila (model). Fără acest proces verbal veți fi responsabili de costurile de reparații ale autovehiculului. Asigurările nu acoperă responsabilitatea clientului pentru daunele produse autovehiculelor companiei în următoarele situații: pagube produse în interiorul sau dedesubtul mașinii, acțiuni voite de distrugere sau neglijență, conducerea sub influența alcoolului sau drogurilor sau conducerea mașinii de către o persoană neautorizata.


[+] 12. Trecerea frontierelor


Nu este permisa trecerea frontierelor cu autovehiculele companiei decat in cazul in care se achizitioneaza separat o extindere de polita internationala.


[+] 13. Defectiuni


In cazul unor probleme la autovehiculul inchiriat, noi va vom inlocui autoturismul.


[+] 14. Anulari si avansuri


Anularea rezervarii la cererea clientului (unilateral) sau neprezentarea la livrarea masinii, duce la pierderea avansului achitat.


inchirieri auto harta nationala

 

Alte Masini