Ne poti suna la 0756 28 46 58 si pe

Inchirieri auto - livrare

Ca regula generala masinile noastre pot fi livrate 24/7, in orice oras din Romania din lista oraselor acoperite. Oferim livrare in absolut toate aeroporturile din Romania, precum si in majoritatea garilor CFR si la domiciliul clientului prin dispecerizare.


Livrarea se programeaza in momentul trimiterii unei rezervari. In cazul in care ati optat pentru ridicare de la domiciliu sau hotel, va rugam sa ne trimiteti adresa exacta ca raspuns la cererea de inchiriere.

In anumite cazuri va putem permite sa returnati masina inchiriata in alt loc decat locul de livrare al acesteia. Pentru detalii privind acest serviciu ne puteti solicita mai multe informatii telefonic sau raspunzand la mailul de rezervare.


In cazul in care ati optat pentru livrare la hotel sau la domiciliu, agentul se va deplasa la ora indicata in formularul de rezervare la adresa si va avea asupra sa casa de marcat, POS pentru plata cu cardul sau mPOS, si va semna la fata locului alaturi de dvs. contractul general de inchiriere auto.


La livrarea masinii va sfatuim sa faceti poze autoturismului in cazul in care nu ati optat in momentul rezervarii pentru produsul de asigurare totala (protectie premium) care scade garantia fata de masina inchiriata la ZERO pe durata inchirierii. Deasemenea va rugam sa verificati cu atentie daca agentul a consemnat daunele autoturismului corect in procesul verbal de predare-primire.


In cazul in care simtiti ca veti intarzaia la livrarea masinii va rugam sa anuntati acest lucru de indata la numarul de telefon care va este pus la dispozitie in momentul confirmarii rezervarii. Acest numar de telefon este un dispecerat unic monitorizat (inregistrat) si ne permite sa oferim servicii de calitate. Apeland alte numere nu veti putea fi sigur de operativitatea tratarii apelului.


inchirieri auto harta nationala

 

Alte Masini