Ne poti suna la 0756 28 46 58 si pe

Inchirieri auto - intrebari

[+] Varsta minima a soferului


Pentru a putea inchiria o masina, soferul trebuie sa fie in varsta de minimum 21 de ani. Introducerea acestei conditii in clauzele de inchiriere tine de modul in care politele de asigurare sunt structurate. Indiferent de argument, aceasta clauza nu poate fi inlaturata cu exceptia cazului in care doriti sa optati pentru o asigurare suplimentara.

 

[+] Vechimea permisului de conducere


Vechimea permisului de conducere trebuie sa fie de minim 1 an la momentul inchirierii pentru a beneficia de serviciile unei firme de inchirieri masini din Romania. Daca sunteti incepator, nu puteti inchiria o masina. Aceasta limitare este obligatorie, si indiferent de argument clauza nu poate fi inlaturata. Daca doriti totusi sa inchiriati o masina, va recomandam sa inchiriati prin noi o masina cu sofer.

[+] Alte conditii de inchiriere


In momentul in care masina va este livrata trebuie sa aveti asupra dvs. in original buletinul de identitate (CI sau pasaport), emis de autoritatile romane sau de autoritatile straine, permisul de conducere. In cazul in care documentele sunt incomplete, nu sunt valabile, nu sunt lizibile, prezinta urme de interventie sau modificare, sau daca nu semanati cu fotografia din acte, ne rezervam dreptul de a refuza inchirierea autoturismului. Pentru alte detalii puteti consulta si termenii si conditiile de inchiriere (link aici).


[+] Date de contact


Pentru informatii aditionale privind politica de inchirieri auto ne puteti scrie la adresa de e-mail sau ne puteti contacta la numarul de telefon afisat in pagina de contact. Echipa noastra va raspunde solicitarilor in cel mai scurt timp posibil si cu un maxim de profesionalism.


[+] Politica de anulare si disponibilitatea masinilor


Atat proprietarul (in cazul supiciunii de furt, acte false, acte expirate, etc) cat si eventualul chirias pot anula o rezervare in orice moment fara explicatii aditionale. Va rugam insa sa ne anuntati daca doriti sa anulati o cerere de inchiriere pentru a nu va astepta la livrare in cazul in care nu mai doriti sa ridicati masina. Nu putem garanta fix o anume masina (model, culoare, motorizare, dotari) - masinile pot avea daune neasteptate, defectiuni, probleme tehnice si pot exista situatii neprevazute. In cazul in care masina din clasa tarifara contractata devine indisponibila, clientul va primi o masina similara din aceasi clasa sau din urmatoarea clasa superioara disponibila, fara a plati mai mult.


[+] Politica de garantie


La incheierea contractului se va solicita o garantie intre 0 si 500 de euro (in functie de clasa masinii). Garantia se retine la daune din culpa clientului. In caz de dauna sau accident va rugam sa ne informati imediat. Obtinerea raportului de constatare de la politie si a autorizatiei de reparatie este obligatorie (atat prin contract cat si prin Codul Rutier). In lipsa acestor documente clientul este responsabil pentru valoarea prejudiciului. Va rugam sa nu parasiti locul accidentului inainte de a ne informa.


[+] Feedback si alte intrebari


Daca doriti sa ne contactati cu o propunere de imbunatatire a serviciilor oferite, ne puteti scrie la adresa din pagina de contact. Asteptam cu interes si seriozitate mesajele si sugestiile clientilor nostri.


inchirieri auto harta nationala

 

Alte Masini