Ne poti suna la 0756 28 46 58 si pe

Inchirieri auto - Detalii

Ce este garantia pretului? In cazul in care credeti ca ati gasit o oferta de inchiriere auto mai avantajoasa ne puteti suna sau contacta prin Whatsapp si vom analiza alaturi de dvs. conditiile in care oferta este valabila. Daca se dovedeste ca este o oferta mai buna per ansamblu, o vom bate in majoritatea cazurilor pentru a ne asigura ca ne deveniti client.


De ce sa va feriti de preturi sub 10 euro valabile pentru inchirieri auto ieftine? Pentru ca astfel de preturi sunt valabile de obicei pe siteurile unor linii aeriene care afiseaza depozite enorme de peste 1000 de euro, blocabile pe carduri de credit (de imprumut). Unele dintre companiile de inchirieri auto care practica aceste preturi retin fara motiv garantiile clientilor, partial sau in totalitate. Este si firesc ca din moment ce rata de leasing a unui autoturism cu asigurare inclusa sare lejer de 10 euro per zi, un furnizor de inchirieri nu poate practica preturi de 2-3 euro pe zi, in conditiile in care nu ar retine abuziv garantii.


Puteti anula in orice moment o rezervare plasata pe siteul nostru, iar daca ati achitat un avans pentru aceasta, nu veti pierde toata valoarea rezervarii, ci doar valoarea avansului achitat. Astfel riscul dvs. este minim. In plus in cazul in care la livrarea masinii intampinati orice dificultate puteti apela call-centerul nostru non stop, si selecta prima ramura din meniul centralei telefonice pentru a intra in legatura cu departamentul de rezervari.


inchirieri auto harta nationala

 

Alte Masini