Ne poti suna la 0756 28 46 58 si pe

Inchirieri auto - acoperire

Oferim inchirieri auto cu acoperire la nivel national. In prezent serviciile noastre sunt disponibile din absolut toate aeroporturile, precum si din peste 20 de gari CFR la nivel national. In anumite cazuri putem oferi contra cost si serviciul de inchiriere one way, care presupune ridicarea masinii dintr-un oras si returnarea masinii intr-un alt oras.


Desi anumite masini (mai ales din clasa premium) sunt disponibile doar in orasele mari, in functie de durata inchirierii, si de oras/masina solicitata, putem disloca masini intre orase pe platforma, la cerere. De exemplu daca un BMW X5 este disponibil din Cluj, si cererea de inchiriere este din Sibiu, la cerere in functie de durata inchirierii putem muta masina intre orase.


Puteti de asemenea parasi cu anumite masini teritoriul Romaniei, achizitionand optiunea de inchiriere internationala. Aceasta include o extindere de asigurare, si astfel puteti sa parasiti teritoriul tarii. In functie de statul in care iesiti este nevoie sa va emitem o procura de calatorie.


inchirieri auto harta nationala

 

Alte Masini